Belastingaangifte 2012 Breda

UW BELASTINGAANGIFTE 2012 IN DE OMGEVING BREDA LATEN DOEN?

Belastingaangifte 2012

Van Laar Administraties & Belastingen helpt u graag bij uw belastingaangifte 2012 of eerdere jaren. Wij richten ons op ondernemers & particulieren welke wij graag van dienst zijn bij de jaarlijkse belastingaangifte. Wanneer u vragen heeft of enkel een controle op een reeds ingevulde belastingaangifte wilt laten uitvoeren neemt u dan gerust contact met ons op.

Hoe wij werken?

Wij maken graag een afspraak op ons kantoor in Breda, ook kunnen wij voor uw belastingaangifte aan huis komen waar wij de verschillende zaken doorspreken en u vragen kunt stellen. Van Laar Administraties & Belastingen is u graag goed van dienst bij uw belastingaangifte 2012 daarom nemen wij graag de tijd voor een kennismakingsgesprek.

Tevreden klanten

Van Laar Administraties & Belastingen streeft ernaar een helder en begrijpelijk advies te geven. Op deze manier hebben wij tevreden klanten die weten waar ze aan toe zijn en wat ze kunnen verwachten, dus geen verassingen achteraf!

Contact

Voor uw belastingaangifte 2012 kunt u ons kantoor in Breda bereiken op telefoonnummer: 076 850 3440 of info@vanlaarbelastingen.nl. Op de website vindt u ook een contactformulier. Wanneer u het contactformulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.